İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu geçtiğimiz Milletvekilliği seçimleri öncesinde PARK Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı’yı İYİ Parti'ye transfer ederek, parti rozetini Genel Başkan Meral Akşener’e taktırmıştı. Bilindiği gibi ilimizin en önemli iş adamları arasında gösterilen Dr. Mustafa Enis Arabacı’nın siyasete transferi hem iş dünyasında hem de siyasette büyük yankı bulmuştu.

AYNI ZİYARETE İKİ FARKLI AÇIKLAMA

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu önceki gün ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ATSO’dan yapılan resmi açıklamanın ardından İYİ Parti'den de bir açıklama geldi. İki açıklama arasındaki fark ise dikkati çekti. ATSO ziyareti Serteser’in TOBB’da aldığı göreve hayırlı olsun ziyareti olarak değerlendirirken, İYİ Parti açıklamasında ise ayrıntılara yer verildi.

BÖLGENİN GELECEĞİ İÇİN OLUMLU ADIM!

İYİ Parti İl Başkanlığı Basın Bürosu tarafından Mısırlıoğlu’nun ATSO Başkanı Serteser’e yaptığı ziyarete ilişkin yapılan açıklamada bir cümle ise dikkat çekti. O cümledeki ifadenin Mısırlıoğlu’nun Serteser ile bundan sonra siyasette birlikte yürüyeceklerine dair bir işaret fişeği olarak yorumlandı. İşte açıklamadaki o cümle; ‘İki liderin bir araya gelmesi ve Afyon gündemi hakkında görüş alışverişi, bölgenin geleceği adına olumlu bir adım olarak değerlendirildi.’

Şanlıurfa'da Planlı Elektrik Kesintileri! Şanlıurfa'da Planlı Elektrik Kesintileri!

>>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

#iyiparti #muhammet #mısırlıoğlu #hüsnü #serteser #ATSO #siyaset #afyonkarahisar #odakgazetesi #gündem

Editör: TE Bilisim