Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrencilere yönelik moral etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de katıldı.

Müdür Sünnetci̇’den Sinav Öncesi̇ Destek Ve Moti̇vasyon3

Sınav sürecinin yoğun temposuna kısa bir ara verilmesini ve öğrencilerin moral bulmasını amaçlayan etkinlikte, katılımcılara çorba ve sucuk ekmek ikramında bulunuldu.

Müdür Sünnetci̇’den Sinav Öncesi̇ Destek Ve Moti̇vasyon2

İl Müdürü Miraç Sünnetci öğrencilerle birebir ilgilenerek sohbet etti ve onların sınav öncesi motivasyonunu artırmaya yönelik bu tür faaliyetlerin önemine değindi.

Müdür Sünnetci̇’den Sinav Öncesi̇ Destek Ve Moti̇vasyon1

Bolvadin Halkı Memnun: Hizmet Ve Güvene Tam Not
Bolvadin Halkı Memnun: Hizmet Ve Güvene Tam Not
İçeriği Görüntüle

YKS SÜRECİNE DESTEK DEVAM EDİYOR

İl Müdürü Sünnetci konuşmasında, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, “YKS gibi önemli bir sınav öncesinde öğrencilerimizin moral bulması, stresten uzaklaşması bizim için çok kıymetli. Eğitim camiası olarak her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin hedeflerine ulaşacağına inanıyor, başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Müdür Sünnetci̇’den Sinav Öncesi̇ Destek Ve Moti̇vasyon

Etkinlik, kütüphanede ders çalışan öğrenciler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Öğrenciler, bu anlamlı destek için başta Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye teşekkürlerini iletti.

Kaynak: GAMZE KARABULUT