Emirdağ Belediyesi'nden 17. Emirdağ Gurbetçi Festivali hakkında son dakika duyurusu: Ertelendi mi? Emirdağ Belediyesi'nden 17. Emirdağ Gurbetçi Festivali hakkında son dakika duyurusu: Ertelendi mi?

Bolvadin ilçe Müftülüğü, gençleri zararlı dini akımlar ve din istismarı konusunda bilinçlendirmek için önemli bir adım attı. Müftülük tarafından yürütülen Gençlik Buluşması Faaliyeti'nin bir parçası olarak Dipevler Köyünde önemli bir bilgilendirme ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında gençlere yönelik düzenlenen etkinlikte, onları zararlı dini akımların olumsuz etkilerinden korumak ve bu tür akımların yapabileceği olası din istismarları hakkında aydınlatmak amacı güdüldü. Bolvadin İlçe Müftülüğü, bu tür ziyaretlerin gençlerin bilgi sahibi olmalarını ve sağlam bir dini anlayış geliştirmelerini sağlama konusunda hayati öneme sahip olduğunu vurguluyor.

Etkinlik, gençlerin dini meselelere dair doğru bilgi edinmelerini ve onları yanlış yönlendirmelerden uzak tutacak bir bilinçlenme içine girmelerini hedefliyor. Bu doğrultuda, Dipevler Köyündeki ziyaret, toplumun genelinde dini konularda sağlıklı bir anlayışın benimsenmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bolvadin İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği bu tarz programların ilerleyen dönemlerde de sürdürülmesi bekleniyor. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran