Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde belediye hizmetlerinin etkinliğini artırmak amacıyla önemli bir adım atıldı. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Evciler Belediyesine hibe edilen hizmet aracı, Belediye Başkanı Av. Berrin Uğurlu’nun katılımıyla teslim alındı.

2025 Aile Yılı Kapsamında Aile ve İletişim Semineri düzenlendi
2025 Aile Yılı Kapsamında Aile ve İletişim Semineri düzenlendi
İçeriği Görüntüle

O Belediyeye Hibe Araç Desteği (4)
Teslim töreninde konuşan Başkan Uğurlu, yeni hizmet aracının belediye filosuna katılmasının, ilçe genelindeki çalışmalara hız kazandıracağını belirtti. Başkan Uğurlu, “İlçemizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkili hizmet sunabilmek için araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Türkiye Belediyeler Birliğine bu katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

O Belediyeye Hibe Araç Desteği (1)
Belediye yetkilileri, teslim alınan aracın özellikle altyapı, çevre düzenlemesi ve kırsal mahallelerdeki hizmetlerde kullanılacağını ifade etti. Evciler Belediyesi, halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik yatırımlarına aralıksız devam edileceğini belirtti.

O Belediyeye Hibe Araç Desteği (3)

Kaynak: GAMZE KARABULUT