Afyonkarahisar’ın ilçesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü anlamlı bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Bu etkinliğin teması ise “Aile Yılı” olarak belirlendi. Kadınların toplumdaki rolü ve aile içindeki değerinin vurgulanmasına dikkat çekilecek etkinliğe ünlü yazarda katılım sağlayacak.

FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI KAZANILACAK ETKİNLİK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenecek olan şöyleşiye ev sahipliğini Emirdağ Belediyesi yapacak. Bu özel etkinlikte asıl tema “Aile Yılı” olarak belirlenirken kadının toplumdaki rolü ve aile içindeki değerinin ön plana çıkması amaçlanıyor. Emirdağ Belediyesinde gerçekleşecek olan söyleşiye eğitimci yazar Merve Gülcemal katılım sağlayacak.

Bu anlamlı etkinlik, yalnızca kadınların toplumsal yaşamdaki yerini kutlamakla kalmayacak, aynı zamanda aile içindeki güç ve dayanışmayı da yeniden hatırlatacak. Kadınların gücünü ve önemini her açıdan ele alacak olan söyleşi, katılımcılara ilham verecek.

Milletvekili Olgun:  “Demokrasi, Dayanışma Ve Gelecek İçin Mücadele Günü” Milletvekili Olgun: “Demokrasi, Dayanışma Ve Gelecek İçin Mücadele Günü”

Söyleşi, 8 Mart akşamı saat 21.00'de Emirdağ' Taş Konak Restoran’da gerçekleştirilecek. Katılımcılar, Gülcemal’in deneyimlerinden ve Aile Yılı teması üzerine derinlemesine bir bakış açısı kazanma fırsatı bulacak.

Kaynak: GAMZE KARABULUT