Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey, AGC’nin yönetim kurulu toplantısında gazete ve televizyonlar ile diğer basın kuruluşlarının her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda çalışanlara birer maaş ikramiye verilmesi teklifini yapmıştı.

Yapılan teklifin ardından Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, yönetim kurulunda teklifin değerlendirileceğini ifade etti.  Yönetim Kurulu toplantısının ardından Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Odak Gazetesi Kurucusu Mehmet Emin Güzbey, yapmış olduğu teklifi ilk olarak Odak Gazetesi ve odakgazetesi.com internet sitesi çalışanlarına birer maaş ikramiye vererek başlatacağı öğrenildi.

‘'AFYON CUMHURİYETİN KAZANILDIĞI TOPRAKLAR’'

Mehmet Emin Güzbey, bugün Afyon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda şunları söyledi:

‘’Bilindiği gibi hem dini hem de milli bayramlarımız var. Afyonkarahisar, Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardır dolayısıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bizim için çok ayrı bir öneme sahip. Bu nedenle çalışanlarımız her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda birer asgari maaş ücreti ikramiye alacaklardır. Bunu ilk biz başlatacağız. Çalışma arkadaşlarımızın sosyo-ekonomik olarak iyi bir noktaya gelebilmeleri ve bu noktada destek olabilmemiz için el birliğiyle kolektif bir çalışma yapmalıyız’’ dedi.

Güzbey, ilk olarak kendisinin başlattığı bu çalışmaya Afyonkarahisar’daki diğer gazete sahiplerinin de katılması davetinde bulundu.

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN