İYİ Partili Saffet Acar ile ilgili ODAK’ın dünkü manşeti Afyon gündemine bomba gibi düştü. Acar’ın AK Partiye geçmek istemesi ile ilgili olarak İYİ Parti Afyon Milletvekili Hakan Şeref Olgun sert konuştu; ‘O’nun derdi AK Parti değil, tek derdi vagon’ dedi.

ODAK YİNE GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİ

Dünkü manşet haberimiz Afyon gündemine bomba etkisi yarattı. Hem iş dünyası, hem de siyaset dünyası ODAK’ın dünkü haberini konuştu. Dün manşetten verdiğimiz haberimizde İYİ Partili Saffet Acar’ın AK Partiye geçmek için bir Milletvekilinden randevu istediği, o Milletvekilinin de Saffet Acar’ı 15 gün beklettikten sonra randevu vererek görüştüğüne yer vermiştik.

MİLLETVEKİLİ OLGUN’DAN ELEŞTİRİ

İYİ Parti Afyon Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Saffet Acar’ın AK Partiye geçmek istemesi ile ilgili olarak sert konuştu. Olgun; ‘Saffet Bey maalesef ederini göstermiştir. Zaten adayların sıralaması öncesi konuşmasıyla, önseçim sonrası konuşması kendisinin yapısını belli etmişti. Eğer O seçilmiş olsaydı ve İYİ Parti İktidar olmamış ise yine AK Partiye transfer olurdu kanaatindeyim’ dedi.

‘SAFFET ACAR’IN DERDİ AK PARTİ DEĞİL’

Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor! Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor!

İYİ Parti Afyon Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Saffet Acar’ın kendi ticari işleri ile ilgili olarak AK Partiye geçmek istediğinin aşikar olduğunu belirterek, ‘O’nun derdi AK Parti falan değildir. Görünen köy kılavuz istemez. O iktidar partisi AK Parti olduğu için oraya kapağı atma derdindedir. O’nun derdi vagondur. Biliyorsunuz kendisi Devlet Demiryollarının işini yapmaktadır’ dedi.  ODAK ÖZEL HABER: NURETTİN ALPAY GÜZBEY

 

 

#afyon #hakaşerefolgun #iyiparti #saffetacar #odak #gündem #güncel #odakgazetesi

 

 

Editör: TE Bilisim