ÖN KOLTUK SEVDALISI BAŞKAN! YA DA BAZI GENÇLERİN SÖYLEMİYLE; ‘PROTOKOL ETHEM.’

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Şuhutlu Ethem Karahan’ın ön koltuğa ve ticarete olan ilgisini neden Gençlik Kollarındaki görevine göstermediği merak ediliyor.

ethem karahan

Katıldığı tüm törenlerde, maçlarda ve yemeklerde sürekli olarak protokole ayrılan yerlerde oturmasıyla ve yaptığı ticari işlerdeki çeşitlilik ile dikkatleri çeken AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan önceki akşam Birlik Vakfının düzenlediği ve TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın konferans verdiği salonda protokole ayrılan en ön sırada oturmak için büyük gayret sarf ettiği gözlenen Ethem Karahan’ın, salonun arka tarafına kafasını çevirmek yerine, objektiflere poz vermeye gayret ettiği görüldü.

Hulusi Akar’ın Türkiye’nin bugün en önemli 5 kişisinden birisi olduğuna ve AK Parti Kayseri Milletvekili olduğuna dikkat çeken ilgililer, ‘Birlik Vakfı bir konferans düzenlemiş. Ama salonun yarısı boş. Fakat protokole ayrılan en ön sırada her zamanki gibi AK Partinin İl Gençlik Kolları Başkanı yer kapmış. Oturuyor orada. Arka sıraların bomboş olması onun umurunda değil. O en önde yer kapmış ya, onun için önemli olan o. O konferans aslında tamamen siyasi bir aktivite. AK Parti’nin seçim sürecindeki planlı programlarından birisi. Konu milli ama, burada elbette siyasi mesajlarda veriliyor. Hulusi Akar Paşa vakit ayırmış ve bu konferansa evet demiş. Ama salonu dolduramayan bir Afyon ile karşılaşması ne kadar kötü. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti’ye yakın sendikalar o salonu tıka basa doldurabilmeliydi. Anlaşılıyor ki Ethem Karahan ya artık Gençlik Teşkilatında etkin ve yetkin değil, ya da bu konferansı, Hulusi Akar’ı önemsememiş. Her iki açıdan da durumun vahim olduğu apaçık ortada. Ethem Karahan’ın ticari işlere ve protokolde oturmaya gösterdiği önemi Başkanlığını yaptığı asli görevine de göstermesi gerekir’ dediler.

Temmer’in patronu cezaevinden yazdı; ‘BANA KUMPAS KURDULAR’ Temmer’in patronu cezaevinden yazdı; ‘BANA KUMPAS KURDULAR’

Kaynak: ÖZEL HABER / ODAK HABER MERKEZİ