Türkiye yerel seçimlerde oyunu kullandı. Erkmen’de ise AK Parti’nin adayı Yücel Şahin’in kazanması üzere CHP’nin Belediye Başkan Adayı Şükrü Pancar, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Erkmen için değişim vakti diyerek yola çıktığını ancak istediği sonucu alamadığı söyleyen Pancar, ‘’Bu durumu başarı veya başarısızlık olarak görmüyorum. Siyasetin belli kuralların dışına çıkması gerektiğine inandım ve bu doğrultuda çaba gösterdim. Ama üzülerek anladım ki siyasete fazla bir düşünce bu. Yine yaklaşık 6100 seçmenin 4600 tanesinin sandığa gitmesi, oy kullanmanın önemini de bize fazlasıyla göstermiş oldu. Her ne olursa olsun insanların sorunlarının olduğunu bilmesi, çözülmesini istemesi ama çözümü için sandığa gidip oy kullanmaması sorgulanması gereken bir büyük bir durumdur’’ dedi.

HELALLİK İSTEDİ

Seçim süreci boyunca herkesin elini sıkmaya ve derdini dinlemeye çalıştığını söyleyen Pancar, ‘’Süreç içerisinde elini sıkamadığım, derdini dinleyemediğim herkesten özür dilerim. Her ne kadar seçim süreci boyunca kimseyi kırmamaya dikkat etmişsem de arada kırdıklarımız olmuş olabilir, onlardan da haklarını helal etmesini isterim’’

Çetinaktı mazbatasını aldı! Çetinaktı mazbatasını aldı!

‘KALDIĞIMIZ YERDE İŞİMİZE DEVAM’

Pancar, seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada kendisinin seçimi kaybetmesi halinde kazanan kim olursa olursun tebrik edeceğinin sözünü vermişti. Pancar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AK Parti’nin seçimi kazanan adayı Yücel Şahin’i tebrik etti.

Pancar, ‘’Sürecin en başında söz verdiğim gibi seçimi kazanan kim olursa olsun tebrik etmeye ilk giden olacağımı söylemem üzerine belki yakın tarihte ilk olacak şekilde tebrik ziyaretine teşkilat binalarına gittiğim Yücel Şahin’e de bu vesileyle yeni görevinde başarılar dilerim. Kaldığımız yerden işimize devam…’’

Kaynak: NURBANU SOY