Rus tur operatörü FUN&SUN, Türkiye turları kapsamında ilk defa Afyon'daki otelleri de müşterilerine sundu. FUN&SUN, Türkiye'deki sağlık turları yelpazesini genişleterek, Afyon'daki otelleri de portföyüne ekledi. Afyon, Türkiye'nin termal turizm başkenti olarak biliniyor ve Moskova ile Kazan'dan düzenlenen turlarla Rus turistlerin ilgisini çekiyor.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleşti! İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleşti!

Moskova ve Kazan'dan İstanbul üzerinden Afyon'a iç uçuşla veya Ankara üzerinden transferle yaklaşık üç saat süren bir yolculukla ulaşım sağlanabiliyor. FUN&SUN basın servisi, "Dört mevsim hizmet veren tesis, daha yüksek düzeyde hizmet, konforlu oteller ve rekabetçi fiyatlarla Avrupa'daki birçok termal turizm tesisini geride bırakıyor" şeklinde bir açıklama yaptı.

FUN&SUN'un portföyünde, Afyon'da hem şehir otelleri hem de özel donanımlı tıp merkezleri, termal havuzları ve kendine ait kaplıcaları olan 5 yıldızlı oteller bulunuyor. Moskova'dan Ankara üzerinden Afyon'a düzenlenen turların maliyeti, iki kişi 7 gece 5 yıldızlı otellerde 148 bin ruble'den başlıyor.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ