Düğün töreni, siyaset ve iş dünyasından birçok ismin katılımıyla adeta yıldızlar geçidine dönüştü. Afyonkarahisar’ın eski belediye başkanlarından Burhanettin Çoban, siyasetçi Mahmut Koçak ve İbrahim Eroğlu gibi isimler genç çifti yalnız bırakmadı. İş dünyasından ise Şükrü Genelioğlu , Mustafa Hancıoğlu gibi tanınmış simalar düğüne katılarak çiftin mutluluklarına ortak oldu.

NİKAH ŞAHİTLERİNDEN ANLAMLI MESAJLAR

Nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini Şükrü Genelioğlu ve Mustafa Özer üstlendi. Şahitler, nikâh sırasında yaptıkları kısa konuşmalarda, evliliğin sevgi, saygı ve sadakatle güçlendiğine vurgu yaparak Sadiye ve Burak’a ömür boyu mutluluklar diledi.

Zarifliğiyle dikkat çeken gelin Sadiye Zümrüttaş ve karizmatik duruşuyla öne çıkan damat Burak Özer davetlilerden tam not aldı. Düğün gecesi boyunca canlı müzik eşliğinde dans eden çift ve davetliler unutulmaz anlar yaşadı. Neşeli sohbetlerin, duygusal anların ve dostluk dolu buluşmaların yaşandığı gecede her detay özenle düşünülerek hazırlandı.

CHP’nin emektar gönüllüsü isyan etti: “Bu kadarı da pes doğrusu”
CHP’nin emektar gönüllüsü isyan etti: “Bu kadarı da pes doğrusu”
İçeriği Görüntüle

Kaynak: CEMİLE KAYTAN