Sandıklı Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen aşure programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olan aşure geleneğini yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinlikte vatandaşlar aynı sofranın bereketini paylaşırken, programa ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
PROTOKOL ÜYELERİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Programa Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş'ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Hakan Sarısayın, Vedat Kokkokoğlu, Sefa Esen ve Rifat Özbunar, Belediye Başkan Yardımcıları Muhammet Keleş ile Mustafa Köksu, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Cem Yavuz, AK Parti Sandıklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Topbaş ve Mehmet Yılmaz, belediye birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Etkinlikte vatandaşlara aşure ikram edilirken, paylaşma ve dayanışma ruhu bir kez daha ön plana çıktı.
BAŞKAN ÖZTAŞ: "BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"
Programda konuşan Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, aşure programına katılarak birlik ve beraberlik ortamını paylaşan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Öztaş, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek, birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni etti.




