Yerel seçimlere az bir zaman kala belediye başkan adayları da seçim çalışmalarına hız verdi. Afyonkarahisar’ın son dönemlerde sıklıkla gündeme gelen trafik sorununa çözüm yolu arayışına Yeniden Refah Partisi’nin adayı Şükrü Sarıdere’de katıldı.

Başkan Menteş 19 Mayıs Mesajı Yayınladı Başkan Menteş 19 Mayıs Mesajı Yayınladı

BELEDİYE KÜLLİYESİ KURULACAK

Afyonkarahisar’daki trafik sorununu çözecek projesini anlatan Sarıdere, diğer siyasi parti adaylarının projelerinin trafiği çözmek için yeterli olmadığını vurgulayarak kent merkezindeki belediye binasını taşıyacaklarını ve trafik sorunu ile birlikte beraberinde de pek çok sorunu çözeceklerini kaydetti. Ankara yolu üzerinde il özel idaresinin tahsis ettiği alana belediye binasıyla birlikte belediyeye ait tüm kademeleri ve aralarını da taşıyacaklarını söyleyen Sarıdere, ‘’Bir belediye külliyesi kurup, Türkiye’deki tüm belediyecilik anlayışının değiştiren yeni bir model getiriyoruz’’ dedi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Şehir merkezinden taşınan belediyenin vatandaşların ulaşımı açısında sorun olabileceğini de düşündüklerini belirten Sarıdere, dijital çağa vurgu yaparak e-belediyecilik sistemini getireceklerinin de altını çizdi. Sarıdere, belediyeden yapılacak tüm işlemlerin telefon ve tabletlerden kolayca yapılabileceği bir sistem ile Türkiye’de daha önce yapılmamış bir belediyecilik sistemini hayata geçireceklerini vurguladı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ