CHP heyeti, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Demirel, Fatih Mühsürler ve Ömer Özpınar tarafından ağırlandı.

Motokrosa gençlerin ilgisi yoğun! Motokrosa gençlerin ilgisi yoğun!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

SÖZDE DEĞİL ÖZDE

Ziyaret sırasında değerlendirmede bulunan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, “Milletvekili olarak bugüne kadar her zaman Afyonkarahisarlı iş insanlarımızın, esnafımızın, çiftçimizin, işçimizin, emeklimizin, her kesimin yanında olmaya, onların sorunlarının çözümü için elimden geleni yapmaya çalıştım. Bundan sonra da Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak her zaman onların yanında olacağım. Afyonkarahisar’ı kalkınan ve gerçekten ilerleyen, gelişen, sözde değil, özde Ege’nin incisi olan bir il hâline getirmek için üzerime düşeni yapacağım; onların desteği ile bu kenti inşallah 31 Mart akşamı birlikte yönetmeye başlayacağız” dedi.

BAŞARI DİLEDİLER

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise “Çıktığınız yolda başarılar diliyorum, ‘hayırlı olsun’ temennilerimi iletiyorum. Tabii ki Milletvekilliğiniz döneminde de bizim her türlü isteğimize çare bulmaya çalıştınız. Bunları zaman zaman TBMM’de de dile getirdiniz. Ziyaretlerinizde de başlangıç safhasındasınız. Ziyaretlerinizin ilk sıralarında Ticaret ve Sanayi Odamızdan başlayıp iş dünyasına verdiğiniz önemden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de şöyle konuştu: “Potansiyelimizi harekete geçirmemiz için biz iş insanlarıyla yerel yöneticilerimizin beraber hareket etmesi gerekiyor. Tabii güçlerimizi birlikte harekete geçirdiğimiz takdirde katma değer üretimi, istihdam gibi her zaman üzerinde durduğumuz konularda yükselme olur; ihracat kabiliyetimiz yükselir. Afyon’a değer katacağınıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN