AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tekik, İl Başkanı Av. Turgay Şahin’e vekâleten İscehisar ilçesine bağlı Seydiler Beldesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen programda ilçe teşkilatı, belediye temsilcileri ve çok sayıda vatandaş aynı sofrada buluşarak Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı.

SEYDİLER’DE BİRLİK VE BERABERLİK BULUŞMASI

İscehisar ilçesine bağlı Seydiler Beldesi’nde düzenlenen iftar programında AK Parti teşkilatı ve vatandaşlar bir araya geldi. Programa İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı, ilçe belediye başkanı ve teşkilat mensupları da katılım sağladı. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunun hissedildiği programda vatandaşlarla sohbet edilerek birlik ve beraberlik mesajları verildi.

RAMAZAN’IN MANEVİ İKLİMİ PAYLAŞILDI

İscehisar ana dere yatağında temizlik çalışmaları başladı
İscehisar ana dere yatağında temizlik çalışmaları başladı
İçeriği Görüntüle

Programda konuşan teşkilat temsilcileri, Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirterek, bu tür buluşmaların toplumsal birlikteliğe katkı sunduğunu ifade etti. İftar programında hemşehrilerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten yetkililer, kendilerini samimiyetle ağırlayan teşkilat mensuplarına ve Seydiler halkına teşekkür etti.

Kaynak: GAMZE KARABULUT