İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde yaşanan sel ve fırtına felaketlerinde 9 kişinin hayatını kaybettiğini, kaybolan 11 denizcinin bulunması için ise çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

19 Mayıs alev şovlarıyla kutlandı! 19 Mayıs alev şovlarıyla kutlandı!

Felaket en büyük gücüyle Zonguldak ve Batman'da hissedildi. Zonguldak, Batman ve Diyarbakır'da fırtına Diyarbakır ve Batman'da sel yaşanırken Zonguldak'ta fırtına nedeniyle askeri mendireğe çarpan gemi battı.

ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Zonguldak, Batman ve Diyarbakır'da fırtına ve sel nedeniyle can kayıpları yaşandı. Zonguldak'ta incelemelerde bulunan Ali Yerlikaya yaşananlar konusunda ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Toplam 9 kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, felaketlerde toplamda 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Bakan Yelikaya, batan gemide kaybolan 11 denizcinin ise arandığını söyledi.

9 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Bakan Yerlikaya şu şekilde konuştu, “Zonguldak Karadeniz Ereğli'mize maalesef 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Batman'da maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bir vatandaşımız da Diyarbakır Hani'de sele kapılarak hayatını kaybetti. Bulunan 1 mürettebatımızla birlikte sel ve olumsuz hava şartları nedeniyle toplam 9 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti” dedi.

Editör: Fadime Özkaran