Afyonkarahisar Sandıklı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın liderleri, İbrahim Ocak ve Yunus İnci, oda başkanı ve başkan vekili sıfatlarıyla yeni görevine başlayan Kaymakam Önder Çengel'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bu önemli ziyaret, yerel yönetimler ve meslek odaları arasındaki köprüleri güçlendirmeye dönük samimi bir adım olarak görüldü. Başkan İbrahim Ocak ve Başkan Vekili Yunus İnci, Kaymakam Çengel ile yaptıkları görüşmede, bölge şoförlerinin ve otomobilcilikle uğraşan esnafın sorunları, beklentileri ve önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yapıcı bir diyalog ortamı sağlayan bu buluşmanın, ilçenin ekonomik ve sosyal yaşamına katkı sağlayacak karşılıklı iş birliklerinin kapısını araladığı ifade edildi.

Eski Başkan Çöl açıklama yaptı! Eski Başkan Çöl açıklama yaptı!

Sandıklı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Kaymakam Çengel'e yapmış olduğu hayırlı olsun ziyareti, ilçenin sosyal yapısına katkı sağlamasının yanı sıra, Sandıklı'daki esnafın sesini duyuracak pozitif adımların atılmasına olanak tanımasından dolayı da önemli bulunuyor.  Yapılan ziyaretin ardından günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi. G/A