ATV ekranlarında Esra Erol'un sunduğu gündüz kuşağı programında dadı Meryem ile ilgili şok edici bir gerçek ortaya çıktı. Program, izleyicileri ve stüdyo konuklarını şaşkına çevirdi.

Esra Erol Da Sok Olay

Balığa çıkacaklar dikkat: Her an karşınıza çıkabilir! Balığa çıkacaklar dikkat: Her an karşınıza çıkabilir!

Programa katılan Mehmet Altun, ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini dile getirerek Esra Erol'dan yardım istedi. Ancak, Mehmet Altun'un 15 kez eşini aldattığı ve evliliğin sona erme noktasına gelmesinde kayınpederini suçladığı ortaya çıktı. Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun ise eşinin son olarak çocuk bakıcısıyla aldatma girişimini yakaladığını ifade etti.

Dadı Meryem'in İtirafları

Esra Erol'un canlı yayında dadı Meryem'e yönelik suçlamaları gündeme getirmesi stüdyoda şok etkisi yarattı. Meryem, geçmişte cinayet suçundan 9 yıl cezaevinde kaldığını itiraf etti. Bu itiraf herkesi derinden sarsarken, Esra Erol'un soruları ve açıklamaları stüdyoda gerilimi artırdı.

Esra Eroll

Esra Erol'un dadı Meryem'e yönelik sert soruları ve verilen cevaplar stüdyoda büyük bir şaşkınlık yarattı. Özellikle 8 yaşındaki kız çocuğunun gömülü halde bulunmasıyla ilgili detaylar, izleyicileri derinden etkiledi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN