Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda 2025–2026 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Toplantısı düzenlendi. Toplantı, Ebubekir Bozkurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Bayat’ta Nüfus Hizmetleri Masaya Yatırıldı
Bayat’ta Nüfus Hizmetleri Masaya Yatırıldı
İçeriği Görüntüle

bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'EĞİTİM MERKEZI HENE 月 TIM -YERDE+ -YERDE+ YERDE HALK EĞİTİM SUHUT SUHUT ΠΕΚΙΑ MERKEZI I' görseli olabilir

PLANLAR VE HEDEFLER ELE ALINDI

Toplantıya Şube Müdürleri Mesud Aydın ve Turgut Karakış ile ilçedeki tüm okul yöneticileri katıldı. Eğitim-öğretim sürecine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, ikinci döneme dair planlamalar ve hedefler ele alındı. İlçe genelinde eğitim kalitesinin artırılması, koordinasyonun güçlendirilmesi ve yeni döneme hazırlık çalışmaları kapsamında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının sonunda 2025–2026 eğitim öğretim yılının ilçeye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ