Gerçekleşen programa, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal,  Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, protokol, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

BÜYÜK MUTLULUKT DUYUYORUM

Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Veysel Eroğlu Spor Salonunda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında konuştu. Sünnetci, “Bugün ülkemizin her köşesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin açılışının 104. yıldönümünü ve dünyada kutlanılan tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı büyük bir heyecanla kutluyoruz. Okullarımızdaki birbirinden güzel etkinliklerle her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sevincini ve heyecanını paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

GSF Öğrencilerinin Karma Sergisi AKÜ’de Açıldı! GSF Öğrencilerinin Karma Sergisi AKÜ’de Açıldı!

GÜVENCİMİZ TAMDIR

Çocuklara seslenen Sünnetçi, “Sevgili çocuklar; Meclis’in açıldığı bu özel günü aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından sizlere bayram olarak edilmesi en büyük anlam taşımaktadır. Bu sizlere olan güvenin en somut ifadesi olduğu gibi varlığınızın bizler için ne kadar olduğunun göstergesidir. Sizler milletimizin en büyük zenginliği ve umudusunuz. İnanıyorum ki; Türkiye Yüzyılına giden yolda yarınların Türkiye'si sizlerle aydınlık, sizlerle umutlu; sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Sizlere düşen görev, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten, bilime ve gelişen teknolojiye açık, ufku geniş, manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetişmenizdir. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvencimiz tamdır” diye konuştu.  

098D7C43 399F 4E5B 803A 220E0925022B

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL