Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor! Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor!

Survivor All Star'ın son bölümünde Merve, Atakan, Seda ve Nefise arasındaki eleme mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. Her biri finale kalmak için varını yoğunu ortaya koyan yarışmacılardan Merve, elenmenin üzüntüsünü yaşadı.

Eleme düellosunda eşleşmeler şöyleydi: Merve ile Atakan, Nefise ile Seda. İlk performans yarışında Nefise ve Atakan karşı karşıya geldi ve Atakan 5-4'lük skorla kazanan isim oldu. İkinci turda ise Seda, Merve'yi yine 5-4'lük bir skorla yendi. Son olarak, Merve ve Nefise arasında gerçekleşen final turunda Nefise, 5-1'lik skorla galip geldi ve yoluna devam etti.

Survivor All Star Da Eleme Merve Hayallerine 17407821 8092 Amp

Merve'nin Duygusal Veda Konuşması

Survivor'dan elenen Merve, veda konuşmasında gözyaşlarını tutamadı ve duygularını şu sözlerle ifade etti: "Burada olduğum için bu sezon inanılmaz mutluydum. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluydum. Elimden gelen savaşı bütün verdim, ama nasibim buraya kadarmış."

Survivor All Star Da Eleme Merve Hayallerine 17407821 6168 M

Merve, yarışmada kalan arkadaşlarına hitaben de şunları söyledi: "Altı kişi kaldı, buradan beş kişi finale gidecek. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun. Kırdıysam affola, hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum ve birbirinizi kırmayın. Oyunların tadını çıkarın, hak eden şampiyon olacak."

Survivor All Star Da Eleme Merve Hayallerine 17407821 5117 M

Kaynak: FATMA SEDA CAN