Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, izleyicileri ekrana kilitleyen bir eleme heyecanı yaşandı. Aysu Keskin, Pınar Saka, Gizem Memiç ve Berna Canbeldek arasında gerçekleşen düelloda tansiyon yüksekti.

Aoksxmsdcjkdcjkdcdfkjcfdcdfc

Gizem ve Berna Tur Atladı, Pınar Veda Etti

Düellonun ilk turunda, Gizem Memiç 5-0'lık bir skorla rakibi Aysu Keskin'i geride bırakarak adını finale yazdırdı. Berna Canbeldek ise 5-3'lük skorla güçlü rakibi Pınar Saka'yı geçerek yarışmaya devam etme şansını elde etti. Ardından Aysu ve Pınar, eleme düellosunda karşı karşıya geldi ve mücadele sonucunda Aysu, 5-3'lük bir skorla Pınar'a galip geldi. Bu sonuçla Pınar Saka, Survivor All Star macerasına veda etti.

Kanarya ve Aslan derbisinde kazanan Kanarya oldu! Kanarya ve Aslan derbisinde kazanan Kanarya oldu!

300379316 478156740986571 1091377969474039697 N

Duygusal Veda

Elendikten sonra duygusal bir konuşma yapan Pınar, yaşadığı duyguları şu sözlerle ifade etti: "Bugün atışlar bana bakmadı demenin telafisi olmadığı bir akşam. Çünkü bunun yarını yok. Şu an nasıl hissediyorsun dersen, bir araba gidiyor ve ben daha varmak istediğim durağa varmadan arabadan indim, indirildim neyse. Araba devam ediyor arkasından bakıyorum, üzgünüm. Ama bir yandan da her zaman indiğim yerden başka güzel yollara devam ettim. Şimdi de aynısının olacağına inanıyorum. Elimden geleni yaptım, savaştım. Ama rakiplerim daha iyi savaştı."

Pınar ayrıca, takımındaki dostlukları ve yaşadığı deneyimler için teşekkürlerini ileterek, yolculuğunun sona erdiğini belirtti.

Kaynak: FATMA SEDA CAN