Oyun sırasında çıkan kavga, Acun Ilıcalı'nın konseyde tepki göstermesine neden oldu.

YUNUS EMRE VE OGEDAY ARASINDAKİ KAVGA

Dokunulmazlık oyununda mücadele eden Yunus Emre ve Ogeday arasında tansiyon yükseldi. Yunus Emre'nin Ogeday'a tepki göstermesiyle başlayan kavga, konseyde de devam etti. Ogeday'ın "Ağlama oyna" sözleriyle gerilen atmosfer, oyun sonrasında da sürdü.

Survivor

ACUN ILICALI'NIN TEPKİSİ

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin sürekli kavga çıkarmasına tepki göstererek, "Sonunu getiremeyeceksin gibi duruyor" ifadesini kullandı. Ilıcalı, Yunus Emre'nin sık sık olaylara karışmasına ve sorun yaşadığı kişilerin artmasına dikkat çekti.

OYUN SONRASI GERİLİM

Oyun sırasında yaşanan gerilim, Yunus Emre'nin Ogeday'a yönelik sözleriyle daha da alevlendi. Ogeday'ın sakin tavrına karşın, Yunus Emre'nin ifadeleri gerginliği artırdı. Diğer yarışmacılar arasında ise Atakan, Yunus Emre'yi sakinleştirerek, "Bunların oyunlarına gelmeyeceksin, diskalifiye mi olmak istiyorsun" şeklinde uyarılarda bulundu.

Survivor 2024

ACUN ILICALI'NIN DİSKALİFİYE SİNYALİ

Son dönemde sık sık kavgalarla gündeme gelen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye sinyali verildi. Ilıcalı, "Her gün bir olaydasın. Konuları uzattıkça uzatıyorsun. Değişik insanlarla problem yaşamak, belki de problem senin içinde" diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK