Dün akşam Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçının Suudi Arabistan yönetimi tarafından iptal edilmesi, Türk kamuoyunda geniş yankı buldu. 

Maç-2

Atatürk pankartı ve tişörtüne izin verilmemesi, İstiklal Marşı'nın okutulmaması gibi gerekçelerle alınan karar, birçok sosyal medya kullanıcısını harekete geçirdi.

Maç 3

Ünlüler, siyasetçiler, gazeteciler ve yorumcular, sosyal medya üzerinden Atatürk fotoğrafları paylaşarak tepkilerini dile getirdi. Hande Erçel de bu isimlerden biriydi.

Hande Erçel 6

Hande Erçel'in Atatürk Paylaşımının Sonuçları

Hande Erçel, Atatürk fotoğrafını paylaşarak tepkisini gösterdi, ancak bu durum iddialara göre bir bedelle geldi. Suudi Arabistan'da yayınlanacak dev bir parfüm markasının reklam yüzü olan Erçel'in, Atatürk paylaşımı nedeniyle iş birliği sonlandırıldı.

Hande Erçel 5

Ünlü Sunucu Erkan Yolaç vefat etti: Erkan Yolaç Kimdir? Ünlü Sunucu Erkan Yolaç vefat etti: Erkan Yolaç Kimdir?

Milyonlarca liralık bir anlaşmanın reddedildiği söylenen durum, markanın sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile doğrulandı.

Hande Erçel Parfüm

 Açıklamada, "En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verir." ifadelerine yer verildi.

Anlaşma 2

Hande Erçel'in bu tavrı ise hayranları tarafından takdir topladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ