Eskişehir'in Büyükdere Mahallesi'nde taksi sürücüsü K.D., 26 T 0469 plakalı aracını Fazıl Sokak'ta park ederek alışveriş yapmak üzere bir markete girdi. Ancak sürücü, el frenini çekmeyi unuttu.

K.D.'nin el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, bir süre sonra yavaşça hareket etmeye başladı. Durumu fark eden K.D., hemen marketten dışarı çıkarak aracın önüne geçti. Ancak, aracı durdurmaya çalışırken hareket halindeki otomobilin altında kaldı.

Dolandırıcılık suçundan aranan şahsı jandarma gece yakaladı! Dolandırıcılık suçundan aranan şahsı jandarma gece yakaladı!

Çevredekiler Hemen Yardım Çağırdı

Olayı gören çevre sakinleri, hızla polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, K.D.'yi aracın altından çıkarmak için seferber oldu. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarılan K.D., Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti

K.D.'nin, otomobili durdurmaya çalışırken yaralandığı anlar bölgedeki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, K.D.'nin aracın altında kalma anı net bir şekilde görülüyor.

Kaynak: AA