TRT1'in popüler dizisi Teşkilat, dün akşam sezon finali ile ekranlara geldi. Dizinin başrol oyuncularından Murat Yıldırım, son bölümle birlikte ekibe veda etti.

İki sezondur dizide Ömer karakterine hayat veren Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarına ve ekibe veda etti. Yıldırım, setten kareler paylaşarak, "Miray'ımın doğduğu günlerde kabul ettiğim Teşkilat'a bu akşam son bölümümle veda ediyorum. Çok güzel zamanlarım oldu, çok güzel anılar biriktirdim. İyi ki kabul ettim, iyi ki oynadım. Teşkilat bir ailedir, öncekilerle ve sonrakilerle. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Teşkilat seni bulur" ifadelerini kullandı.

Murat Yildirim Basrol Oldugu Teskilat Dizisinden 17418429 2459 M

Başrollerinde Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Cengiz Bozkurt gibi ünlü isimlerin yer aldığı Teşkilat, sezon finali ile izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Özellikle Yıldırım'ın ayrılığı, dizinin takipçilerini derinden etkiledi.

Bu Aksam Teskilat Var Mi 21 Ocak Teskikat Trt 1 Yayin Akisi Saat Kacta 2

81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü! 81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü!

Murat Yıldırım, veda paylaşımında Teşkilat setinden kareler de yayınladı. Oyuncu, ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, "Bu projede yer almak benim için büyük bir onurdu. Teşkilat ekibi bir aile gibi oldu ve burada geçirdiğim zamanları asla unutmayacağım" dedi.

Murat Yildirim Basrol Oldugu Teskilat Dizisinden 17418429 2518 M

Teşkilat dizisi, yeni sezonda da izleyicileri ekran başına toplamaya devam edecek. Dizinin hayranları, Murat Yıldırım'ın vedasına üzülseler de, gelecek bölümlerde neler olacağını merakla bekliyor.

Kaynak: AHMET SARLIK