Hem zayıflatan hem ferahlatan salatalıklı patatesli meze! Yapması 5 dakika bile almıyor Hem zayıflatan hem ferahlatan salatalıklı patatesli meze! Yapması 5 dakika bile almıyor

Belediye başkanlığı için yoğun başvuru aldıklarını ifade eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partinin genel merkezinde bulunduğu günlerde birçok aday adayının başvurularını yaptığını söyledi. Çay, Çobanlar, İhsaniye, İscehisar, Sinanpaşa ve Sultandağı gibi birçok ilçeden gelen başvurular, parti içindeki heyecanı artırıyor.

Tüm teşkilatların Mahalli İdareler seçimleri için yoğun bir şekilde çalıştığını vurgulayan Taytak, yerel seçim öncesinde ilde güzel bir birliktelik olduğunu ve bu yoğun talebin kendilerini memnun ettiğini kaydetti. Milletvekili, aday adayı olanlara başarılar dileyerek parti teşkilatına teşekkürlerini iletti.

MHP'nin "genelden yerele yeni yüzyılda üretken belediye" sloganıyla yola çıktığını söyleyen Taytak, belediye başkanlıklarını kazanarak 3 hilalin dalgalandırılacağına inandıklarını aktardı. Yerel seçimlerde MHP'nin ve Cumhur İttifakı'nın Türkiye genelinde büyük başarı elde edeceğine güvendiklerini belirten Milletvekili, yeni dönemde de üretken belediyecilik anlayışını sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Aday adaylarının yanı sıra ilçe başkanları ile birlikte, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ı ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: Duygu Özger