Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencileri, üniversitenin geliştirdiği ilk elektrikli formula aracı UR-06E’nin tanıtılacağı OTTOSEM Otomotiv Zirvesi için geri sayıma geçti.

Üniversitenin Otomotiv Topluluğu tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen zirve için hazırlıklar yoğun şekilde devam ediyor. Etkinlik kapsamında, UR-06E’nin yanı sıra Türkiye’de tek örneği bulunan Alfa Romeo 4C ile çeşitli ralli araçları da ziyaretçilerin karşısına çıkarılacak.

Zirvede Mercedes-Benz, Bosch ve Oskim gibi sektörün önemli firmaları yer alacak. Ayrıca Castrol Ford Team Türkiye pilotu Ali Türkan ile Co-pilot Oytun Albayrak da öğrencilere deneyimlerini aktaracak. Geniş sponsor desteğiyle hazırlanan organizasyon, 18 Kasım Salı günü saat 10.00’da Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.




