İngiltere’de gerçekleştirilen Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden ve çeşitli dünya dereceleri elde eden öğrenciler, Vali Dr. Naci Aktaş ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerin elde ettiği uluslararası başarılar gündeme geldi.

“ŞEHRİMİZ VE ÜLKEMİZ ADINA GURUR KAYNAĞI”

Ziyarette öğrencileri tebrik eden Vali Aktaş, gençlerin uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarıların Afyonkarahisar ve Türkiye adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Aktaş, öğrencilere yeni başarılarında üstün performans dileğinde bulundu.

Afyon ekonomisini vuran HBB olayı !
Afyon ekonomisini vuran HBB olayı !
İçeriği Görüntüle

Image

ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDEN BAŞARI

Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle Türkiye’yi başarıyla temsil eden öğrenciler, Afyonkarahisar’a da gurur yaşattı. Öğrencilerin başarıları kentte takdirle karşılandı.

Image

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ / E.K