Las Vegas'ta yaşayan 45 yaşındaki modelin cansız bedeniyle karşılaşan güvenlik güçleri olayla ilgili bir soruşturma başlattılar. İlk bulgular, Max'in ölümünde cinayet izine rastlanmadığını gösteriyor.

Djchsh

Olaya ilişkin yapılan ihbarın ardından harekete geçen polis ve sağlık ekipleri Masuimi Max'in Las Vegas'taki evine ulaştı. Evde ünlü modelin hayatını kaybetmiş olduğu tespit edildi, ancak Max'in ölümüne dair daha fazla bilgi şu an için kamuoyuyla paylaşılmadı.

Ünlü sunucu yaptığı diyetle gündemi sarstı! 1 çay kaşığıyla ayda 30 kilo verin Ünlü sunucu yaptığı diyetle gündemi sarstı! 1 çay kaşığıyla ayda 30 kilo verin

Sax

Masuimi Max'in ani vefatı ailesini, dostlarını ve hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Sosyal medyada Max için taziye mesajları yayılırken, yakın arkadaşlarından biri olan Ashleeta Beauchamp, Instagram üzerinden yaptığı duygusal paylaşımda Max'e sektörde yol gösterdiği ve destek olduğu için teşekkür etti. Beauchamp, yaşananların gerçek olamayacağını ifade etti.

Zkjdc

Masuimi Max, 2000 yılında modellik kariyerine başlamış, Playboy, Maxim ve Bizarre gibi prestijli dergilerde boy göstermişti. Ününü modellik alanındaki başarılarının yanı sıra oyunculukta da deneyen Max, 2005 yapımı "XXX: State of the Union" filminde Samuel L. Jackson, Ice Cube ve Willem Dafoe gibi ünlü oyuncularla birlikte rol almıştı.

K C J S

Kaynak: GAMZE KOÇAK