Unlu Sunucu Yaptigi Diyetle Gundemi Sarsti 1 Cay Kasigiyla Ayda 30 Kilo Verin 640X331

Siz de bu doğal yöntemlerle kilo verebilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÜNLÜ OYUNCUNUN ZAYIFLAMA SIRRI

Zuhal Topal doğum süreci sonrasında fazla kilolarını vermek için doğal yöntemler tercih etti. Zuhal Topal kilo verme sürecinde emzirmenin önemli olduğunu söyledi. Her gün düzenli şekilde 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı tükettiğini söyleyen Topal çörek otu yağının vücudu güçlendirdiğini ve yorgunluğu aldığını söyledi. Aynı zamanda doktorunun diyet programına da sadık kaldığını söyleyen Topal az ve sık yemek yediğini söyledi. Zuhal Topal her öğün öncesinde bir tatlı kaşığı çörek otu yağı tükettiğini ve bu şekilde yutamayanların bir çay kaşığı şeklinde tüketebileceğini söyledi. Çörek otu tokluk hissi veriyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. 

Unlu Sunucu Yaptigi Diyetle Gundemi Sarsti 1 Cay Kasigiyla Ayda 30 Kilo Verin

81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü! 81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü!

Seda Sayan da 38 cm incelmişti ve Barbie bacak yaptırdığı öğrenildi. Verdiği kilolarla dikkatleri üstüne çeken Seda Sayan Barbie bacak yaptırarak 38 cm incelme gösterdi. Hadise de diyetisyenin önerileriyle günde iki öğün beslenerek epey kilo verdi. Akşam 19:00’dan sonra hiçbir şey tüketmeyen Hadise sabahları kuru kayısı, maydanoz, yeşil elma ve tarçın karışımı çayını tüketiyor ve ödemlerini bu şekilde atıyor. Diyetisyenine 20 bin TL, spor hocasına ise 10 bin TL ödeme yapıyor. 2014 senesinde 153 kilo olan Pelin Öztekin ise mide küçültme ameliyatı oldu ve 6 ayda 53 kilo verdi. Daha sonra tekrar 25 kilo veren oyuncu 93 kilo vermiş oldu. Pelin Öztekin’in de yağ kırma işlemi yaptırdığı öğrenildi. 1 ay gibi bir sürede 16 kilo veren Yasemin Şefkatli de yatağa geceleri aç girdiğini ve akşamları 18:00-19:00 sonrasında hiçbir şey tüketmediğini söylüyor. Çok kilo olduğu ile ilgili eleştiri yağmuruna tutulan Buse Varol da 34 beden olduğu halinden de 40 beden olduğu halinden de çok mutlu olduğunu ve şu an 34 beden olduğunu söyledi. 

Kaynak: FATMA SEDA CAN