ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Selahattin Yalnız, evden kaçan üvey kızlarını aramak için yayına çıktı. 14 gün sonra bulunan genç kızlar, üvey babaları tarafından yıllarca istismar edildiklerini açıkladı. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla gözaltına alınan adam, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Uvey Kizlarini Yillarca Istismar Eden Adam 17383234 5354 M

Mahalle Muhtarına Şüpheli İhbar

Edinilen bilgiye göre, Ortaca'nın Ekşiliyurt Mahallesi'nde yaşayan Selahattin Yalnız, geçtiğimiz hafta mahalle muhtarı Meral Uysal'ı arayarak, yanında yaşayan iki kızın kaçtığını söyledi. Muhtar Meral Uysal, Yalnız ile yaptığı görüşmede, Yalnız'ın kendisine, "Bu kızlar bana uyku ilacı içirdiler, öldürmeye çalıştılar, bana her türlü iftirayı attılar" deyince olaydan şüphelenip konuyu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına iletti.

Uvey Kizlarini Yillarca Istismar Eden Adam 17383234 8235 M

Canlı Yayında Şok Eden Açıklamalar

Program yetkilileri olayı incelemeye başlarken, 29 Mayıs günü Selahattin Yalnız, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin ile Ertekin'in eski kocasından kızı G.D. ile birlikte canlı yayına çıktı. Canlı yayında Selahattin Yalnız, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin'in kızı B.D. (18) ile evlerinde yaşayan kızın arkadaşı F.T.B.'nin (24) kendisine uyku ilacı verdiklerini ve parasını alıp kaçtıklarını söyledi. Bugün kayıp olduğu belirtilen kızlar da Müge Anlı'nın programına katıldı.

Cinsel İstismar ve Şiddet İddiaları

Programda, canlı yayınla Selahattin Yalnız'ın evine bağlanan Müge Anlı, Selahattin Yalnız'ın evinde yaşayan üç kıza da dört yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasını dile getirdi. Müge Anlı, "Senin bu kızlara neler yaptığının bütün videoları elimde, sen bu kızları nasıl buraya aramaya geldin ahlaksız" diyerek Yalnız'a tepki gösterdi. Selahattin Yalnız ise iddiaları reddederek, videoların gerçek olduğunu ancak o sırada uyku ilacı verdiklerini ve bilincinin yerinde olmadığını ileri sürdü. Programda ayrıca, Selahattin Yalnız'ın kızlara şiddet uyguladığı da iddia edildi.

Evden Kactilar Demisti Yillardir Cinsel Istis 2 17383234 O

Sabaha Karşı Yangın Paniği: İki Ahşap Ev Kül Oldu Sabaha Karşı Yangın Paniği: İki Ahşap Ev Kül Oldu

Polis Müdahalesi ve Gözaltı

Olayın ortaya çıkmasının ardından Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Selahattin Yalnız'ın yaşadığı eve gelerek şahsı gözaltına aldı. Fitnat Ertekin ve üç kız da emniyete getirildi.

Selahattin Yalnız'ın emniyete getirilmesi sırasında polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, bazı vatandaşlar Yalnız'a saldırmaya çalıştı. Polis ekipleri, vatandaşların saldırı girişimini güçlükle engelledi.

Evden Kactilar Demisti Yillardir Cinsel Istis 5 17383234 O

Kaynak: GAMZE KOÇAK