Yeniden Refah Partisi Bolvadin Belediye Başkan Adayı Halil Uysal ODAK’a konuştu. “Vatandaşımız kendi memleketinde eğlenecek.”

Bolvadin’in en büyük probleminin işsizlik olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi Bolvadin Belediye Başkan Adayı Halil Uysal, “Bolvadin’de iş ortamı yeterli olmadığı için dışarıya göç veriyoruz. Gençlerimiz Bolvadin’de kalmıyor. İşsizlik için Bolvadin’de çözümü sağlayacağız. Gençlerimiz için Bolvadin’de iş alanları oluşturacağız.”

BİRÇOK SORUNUMUZ VAR

Bolvadin’de yaşadığını ve Bolvadin adayı olduğunu söyleyen Uysal, “Yıllardır Bolvadin’de bir çarşı projesi aldı başını gidiyor. Proje yaklaşık iki dönemdir konuşuluyor. İvedi bir şekilde çarşı projesine devam edeceğiz ve artık bu işle uğraşmayacağız. Daha birçok sorunumuz var. Kadınlarımıza ayrı bir istihdam alanı oluşturmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

RUHSAT VERMEYECEĞİZ

Şehirleşme konusuna değinen Uysal, “Tarım alanı olan yerlere kesinlikle betonarme yapıya bu alanları terk etmeyeceğiz. Bu alanlara asla ruhsat vermeyeceğiz” dedi. Ayrıca Uysal kadınlar için, yeni bir istihdam alanı, kadın kültür evi ve kadın kulübü derneği gibi yeni projelerle karşılarında olacağının sözünü verdi.

BOLVADİN’E GELİR KAYNAĞI

Bazı mahallelerde doğalgaz ve alt yapı sorunlarının olduğunu söyleyen Başkan Adayı Uysal, bu konuların hepsini çözeceğini ve mahalle halkını mağdur etmeyeceğini söyledi. Hayvan pazarında hayvan pazarı kurulmadığını söyleyen Uysal hayvan pazarını eski yerine taşıyacaklarını ve Bolvadin’e gelir kaynağı olması için elinden geleni yapacağını söyledi.

KAYMAK FESTİVALLERİMİZİ TEKRAR BAŞLATACAĞIZ

Başkan Demirci’den Milletvekillerine Mektup! Başkan Demirci’den Milletvekillerine Mektup!

Kapalı Pazar projesi hakkında konuşan Uysal, “Göreve geldiğimiz ilk 6 ay içerisinde kapalı Pazar projesini çevre illerde ki gibi Bolvadin’e tahsis edeceğiz” dedi.  Bolvadin’de Kaymak Festivalini bekleyen büyük bir kitle olduğunu söyleyen Uysal, Kaymak Festivali alanının yıkık bir durumda olduğunu ve vatandaşı üzdüğünü söyleyerek, “Biz göreve geldiğimiz ilk senede alanı düzenli hale getireceğiz. Kaymak Festivallerimizi tekrar başlatacağız. Vatandaşımız başka il veya ilçelere eğlenmeye değil kendi memleketinde eğlenmeye gelecek” diye konuştu. ODAK ÖZEL HABER: FADİME ÖZKARAN  

Kaynak: ÖZEL HABER: FADİME ÖZKARAN