Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünde Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleştirilen Aylık Genişletilmiş Asayiş Toplantısı, kent güvenliğine ilişkin bütün başlıkların ele alındığı önemli bir oturum oldu.

Aylık ve düzenli olarak yapılacağı bildirilen toplantıda, şehir genelindeki güvenlik hizmetlerinin seyri, risk analizleri, vatandaşlardan gelen ihbarlar ve sahadaki güncel durum resmi veriler ışığında değerlendirildi. Narkotikle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, önleyici tedbir planlamaları ve adı geçen kişi ve olaylara yönelik güvenlik birimlerinin yürüttüğü çalışmalar da toplantının gizli gündem maddeleri arasında yer aldı.

ORTAK ÇALIŞMA PLANLARI MASAYA YATIRILDI
Toplantıya Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kaya, ilçe emniyet müdürleri ve ilçe jandarma komutanları katıldı. Katılımcılar, kentte huzur ve güven ortamının güçlendirilmesi için kurumlar arası koordinasyonun daha da artırılması yönünde görüş birliğine vardı. Ayrıca, ilçelerden gelen son durum raporları doğrultusunda, yeni dönemde uygulanacak saha stratejileri ve ortak çalışma planları masaya yatırıldı.



