Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz hafta sonu il şampiyonası düzenlenen spor salonunda 170 sporcu kıyasıya yarışmıştı. Bu hafta sonu yapılacak Türkiye Şampiyonası için Afyonkarahisar’ın 3 bin kişiyi ağırlayacağını belirten Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, “3,4 ve 5 Kasım’da Türkiye Şampiyonası var onun için hazırlanıyoruz. Türkiye Şampiyonası için sporcular gelmeye başladı, antrenmanlarını yapıyorlar” diye konuştu.

EĞİTİM ÜCRETİ 300 TL

144 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildi! 144 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildi!

Ayrıca Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzunda yüzme eğitiminin de verildiğini söyleyen Çetinaktı, “Temel eğitim veriyoruz ve aynı zamanda performans sporcular var, onlar için de destek sağlıyoruz” dedi. Eğitim ücretinin sorulması üzerine Çetinaktı, aylık 300 TL’ye yüzme eğitimi verildiğini söyledi.

Şampiyonalarda sistemlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Benol Kaplan, Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzunun şampiyona için gereken tüm kriterlerin yarışmalara uygun olarak test edildiğini kaydetti. N\S

Editör: Nurbanu Soy