AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik ile Belediye Meclis Üyesi Muhterem Dülger’i Türkiye Büyük Millet Meclisinde misafir etti. Gerçekleşen ziyarette Yaylabağı beldesinin geleceğine yönelik projeler, yerel hizmetler ve yatırım planları ele alınırken, karşılıklı istişarelerle bölgenin kalkınma süreci değerlendirildi. Millet iradesinin temsil edildiği TBMM çatısı altında gerçekleşen görüşmenin, yerel yönetim ile merkezi idare arasındaki koordinasyon açısından önemli olduğu vurgulandı.

YAYLABAĞI’NIN YATIRIM GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Yaylabağı’nın yarınlarını şekillendirecek hizmet anlayışı doğrultusunda kapsamlı görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Arslan, yerel ihtiyaçların yakından takip edildiğini ifade ederek, beldeye yönelik planlanan projelerin istişare kültürü içerisinde ele alındığını dile getirdi.

“HİZMET SİYASETİNDEN TAVİZ VERMEDEN DEVAM”

Milletvekili Taytak’tan Hocalı Katliamı Mesajı!
Milletvekili Taytak’tan Hocalı Katliamı Mesajı!
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Arslan açıklamasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Millet iradesinin tecelligahı olan bu kutlu çatı altında Yaylabağı’mızın yarınlarını, hizmet ve yatırım vizyonumuzu istişare ettik. Birlik ve beraberlik içinde; eser ve hizmet siyasetinden taviz vermeden yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Yaylabağı için durmak yok, hizmete devam” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT