Cumhuriyet Mahallesinin 25 yıllık esnafı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mahallesine muhtar adayı oldu. Muhtar seçilmesi halinde mahalle sakinleri için istek ve ihbar hattı oluşturmak istediğini söyleyen Muhtar Adayı Mustafa Geçgel, sağlık durumu iyi olmayan, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç mahalle sakinleri için de sağlık taramasının yapılması için çalışmalar gerçekleştireceğini söyledi.

Mahalle esnafı olmasından dolayı mahalleyi ve mahalle sakinlerini tanıdığı ve sorunlarına hakim olduğu için aday olduğunu ifade eden Geçgel, yorgun ve mutsuz bir muhtar değil genç, mahallesi ile barışık bir muhtar olacağını sözlerine ekledi.

‘MUHTAR OLMAMI BENDEN FAZLA ARZU EDENLER VAR’

Esnaf olması sebebiyle mahalleli tarafından tanındığını söyleyen Geçgel, yerinin belli olduğunu ve bu nedenle vatandaşların rahat ulaşabileceği birisi olduğunun vurgusunu yaptı. Mahalle için elinden geleni yapacağını söyleyen Geçgel, adaylığı sürecinde vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını söyledi. Özellikle gençlerle iyi anlaştığını ve mahalle çocuklarının elinde büyüdüğünü söyleyen Geçgel, ‘’Mahalleye uzak kesimlerde de oldukça olumlu tepkiler alıyorum. Mahallelinin baba teveccühü var. Bildiğimiz, yeri yurdu bilinen bir esnafsın diyorlar. Muhtar olmamı benden fazla arzu edenler var. Elbette mahallelimin bu yaklaşımı beni mutlu ediyor’’

Taytak: Dünyaya kafa tutan tavrı tam bir cesaret örneğidir! Taytak: Dünyaya kafa tutan tavrı tam bir cesaret örneğidir!

Geçtiğimiz dönem de muhtar adaylığını koyan ve az oy ile muhtarlığı kaybeden Geçgel, istikrarlı olduğunun altını çizerek, ‘’Mahalleli her aradığı an beni bulabilecek. Muhtarda en çok aranan özellikte budur zaten. Sözde değil özde, mahalleli ne zaman ulaşmak isterse bana ulaşabilecekler’’ ifadelerini kullandı.

Mustafa Geçgel kimdir?

1975 Afyonkarahisar doğumlu. Anadolu Üniversitesi İlahiyat Önlisans ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Cumhuriyet Mahallesinde esnaflık yapan Muhtar Adayı Mustafa Geçgel, evli ve 5 çocuk babası.

Kaynak: NURBANU SOY