Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, 3 Mayıs Pazar günü Afyonkarahisar’da kapsamlı bir programla hemşehrileriyle bir araya gelecek. Milli mücadelenin simge şehirlerinden biri olan Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek programın birlik, beraberlik ve ortak gelecek vizyonu açısından önem taşıdığı ifade edildi.

PROGRAM ATLI SPOR KULÜBÜ’NDE BAŞLAYACAK

Ziyaret programı saat 11.30’da Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenecek basın kahvaltısı ve basın toplantısıyla başlayacak. Ağıralioğlu’nun burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacağı ve yerel ile ulusal konulara dair görüşlerini paylaşacağı belirtildi. Basın toplantısının ardından saat 13.30’da Atlı Spor Kulübü önünden konvoy hareketi gerçekleştirilecek. Program kapsamında saat 14.00’te Grand Derya Düğün Salonu’nda halk buluşması düzenlenecek. Ağıralioğlu’nun burada vatandaşların sorunlarını dinleyeceği ve çözüm önerilerini paylaşacağı ifade edildi. Ziyaret programı saat 16.30’da Anahtar Parti Afyonkarahisar İl Binası açılış töreniyle sona erecek. Açılışla birlikte teşkilatlanma çalışmalarında yeni bir adım atılacağı belirtildi.

“MİLLETLE GÜÇLÜ BAĞ VURGUSU”

İsrail Sumud Filosuna Müdahale Etti: Gemide Afyonlu Başkan Da Var!
İsrail Sumud Filosuna Müdahale Etti: Gemide Afyonlu Başkan Da Var!
İçeriği Görüntüle

Anahtar Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, programın vatandaşlarla kurulan bağın güçlendirilmesi açısından önemli olduğu vurgulanarak tüm hemşehriler davet edildi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN