Köksal’ın kamuoyuna duyurduğu bu satış ihalesi önceki gün belirlenen saatte yapıldı.

Afyon’un en rant getirici yerlerinden birisi olarak belirtilen arsalardan birisine Afyon İnşaat’ın talip olarak teklif verdiği öğrenilirken, diğer arsalara da aslında önemli firmaların alım yönünde niyetleri olduğu, fakat Burcu Köksal’ın ATSO’daki çıkışı nedeniyle bu alımlardan şimdilik vazgeçtikleri öğrenildi.

Afyon İnşaat’ın verdiği teklifi ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ‘rekabet’ oluşmadığı gerekçesiyle onaylamadığı öğrenildi.

Mehmet Zeybek’in bu hareketinin etik olduğunu belirten ilgililer, ‘Belediye Başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren bu konularda çok hassas davranmıştır. Zeybek farkını pek çok ihalede gördük. Mehmet Zeybek sanki kendi malı imiş gibi titiz davranmakta, hatta kendi malından bile üstün tutmaktadır Belediye mülklerini. Daha öncelerde de diğer bazı mülklerin satış ihalelerinde muammen satış bedellerinden bir miktar fazla verilen teklifleri kabul etmeyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bu ihaleleri de iptal etmişti’ dediler.

Afyon Belediyesinin son satış ihalesindeki üç arsanın muammen bedellerinin toplamda 230 milyon TL tutarında olduğu belirtilirken, bu ihalelerden Afyon Belediyesinin gelir beklentisinin ise 750 milyon TL civarında olduğu ifade ediliyor.

>>ODAK ÖZEL HABER

UYDURDUKLARI SUÇA KILIF İÇİN BAKIN KAÇ TL ÖDEMİŞLER! UYDURDUKLARI SUÇA KILIF İÇİN BAKIN KAÇ TL ÖDEMİŞLER!

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ