Sezer Küçükkurt, açıklamasında üç önemli projesini kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti. İlk olarak Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini duyurdu. Afyonkarahisar'ın tarımsal üretim potansiyelinin yeterince değerlendirilemediğine dikkat çekerek, bu bölgede tarımsal üretimin endüstriyel ürünlere dönüşmesini sağlayacaklarını ifade etti. Bu projeyle çiftçilerin ürünlerini daha değerli bir şekilde satabileceklerini, kooperatifçiliğin artacağını ve yerli yatırımcıların destekleneceğini vurguladı.

İkinci olarak, Kent Konakları projesini açıklayan Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın her semtinde sosyal yaşam alanları oluşturacaklarını belirtti. Bu konaklarda emekli lokali, kreş, kafe-lokanta, eğitim salonları, hobi atölyeleri ve spor alanlarının bulunacağını dile getirdi. Kent Konakları'nın, hemşehrilerin meslek edinmesine, eğlenmesine ve çocuklarının bakım ihtiyacını karşılamasına imkan tanıyacağını söyledi.

Üçüncü olarak, "Kadınlar Üretiyor" adını verdikleri projeyle kadınların evde veya fabrikada çalışarak asgari ücret düzeyinde gelir elde etmelerini hedeflediklerini belirtti. Bu projenin, Afyonkarahisar'ı bir üretim üssü haline getireceklerini ve yoksulluğun ortadan kaldırılmasını amaçladıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu!

Aday Küçükkurt ayrıca rakiplerinin projelerinin birçoğunun daha önce kendileri tarafından hazırlanan projelerin başlıklarının değiştirilerek sunulmasını eleştirdi. Ancak devam eden ve belirli bir seviyeye getirilmiş projelerin hemşehrilerimize yeni ve özgün projeler gibi sunulmasını ahlak dışı bulduğunu dile getirdi.

Son olarak, Afyonkarahisar'ın uzun yıllardır aynı vizyonsuz anlayışla yönetildiğini ve artık mantıklı bir değişime ihtiyaç olduğunu belirtti. Belediyenin uzun süredir aynı parti tarafından yönetilmesine rağmen sürekli değiştirilen belediye başkan adaylarının şehirdeki sıkıntının bir göstergesi olduğunu ifade etti. Emanetin ehil ellere devredilmesi gerektiğini ve mantıklı bir değişim gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN