Yıllardır resmen bir İşhanı gibi bir mekanda hizmet veren Afyonkarahisar Belediye Başkanlığının başkanlık makamı ile bazı birimlerinin yapımı tamamlanmak üzere olan Millet Kütüphanesinin bulunduğu binaya taşınması bekleniyor. Emekliler ve vatandaşların Başkan Köksal’dan iki isteği daha var.

BİK AÇIKLADI! 174 internet sitesi için önemli karar BİK AÇIKLADI! 174 internet sitesi için önemli karar

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra radikal kararlar almaya başlayan ve halkın büyük takdirini toplayan Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan vatandaşların bazı istekleri bulunuyor. Yıllardır bir işhanında hizmet veren Belediye Başkanlık makamı ile bazı birimlerin yapımı tamamlanmak üzere olan Millet Kütüphanesine taşınmasını isteyen vatandaşlar bu binanın Başkan Köksal’a yakışacağını vurguladılar. İçerisinde 630 metrekare ortak çalışma alanı, 60 metrekare sergi alanı, 860 metrekare Afyon ihtisas kitaplığı, 110 metrekare atölye, 525 metrekare kitap kafe, 260 metrekare çok amaçlı salon ve 185 metrekare çocuk kütüphanesi bulunan bina toplam 4 bin 580 metrekarelik alana sahip. Binada Belediye Meclis toplantılarının da rahatlıkla yapılması mümkün.

KENT LOKANTASI-EMEKLİLER KAFE

Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan özellikle öğrenci ve vatandaşların bir talebi de Kent Lokantası.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul’un bir çok ilçesinde uygulanan Kent Lokantası uygulamasının Zafer Meydanında yer alan Zafer03 Kafede hayata geçirilmesi istenmekte. Kent Lokantalarında 4 çeşit yemek 40 TL’den fiyatlandırılıyor. Belediye Yemekhanesinde pişirilen yemeklerin burada satılması istenmekte. Başkan Köksal’dan bir talepte emeklilerden geldi. İlimizde ki emekliler Belediyenin bünyesinde hizmet veren Devrana Kafe’nin Emekliler Kafesi olarak hizmet vermesi isteyen emekliler çayında emeklilere 1 TL’den satılmasını talep ettiler. Şimdi gözler Belediye Başkanı Burcu Köksal’a çevrildi. ÖZEL HABER: AHMET IŞIK

Kaynak: ÖZEL HABER: AHMET IŞIK