Afyonkarahisar'daki elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, 29 Aralık tarihinde il genelinde gerçekleştireceği planlı bakım çalışmaları kapsamında yaşanacak elektrik kesintilerine ilişkin bir duyuru yayınladı. İlgili tarih için kesinti yapılacak saatler ve bölgeler halka bildirildi.

Afyonkarahisar’da neler meşhur? Afyonkarahisar’da neler meşhur?

Elktril

29 Aralık'ta, Afyonkarahisar'ın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. OEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik dağıtım sisteminde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kesintiler meydana gelecek. Kesinti programı tüm ilçeleri kapsayacak şekilde planlandı.

Kelsll

2024 asgari ücret brüt, net işveren maliyeti ne kadar oldu? 2024 asgari ücret brüt, net işveren maliyeti ne kadar oldu?

OEDAŞ tarafından verilen bilgilere göre, elektrik kesintisi programı saat dilimleri ve ilçelere göre şu şekilde gerçekleşecek: İscehisar ilçesinde sabah 09:00'dan 11:00'e kadar, Afyonkarahisar merkezinde yine aynı saatler arasında, Dinar ilçesinde öğlen 10:00'dan akşam 18:00'e kadar ve Başmakçı ilçesinde öğlen 11:00'den 13:00'e kadar elektrik verilmeyecek. Geçici olarak elektrik kesintisine maruz kalacak diğer bölgeler ise duyuruda detaylandırıldı.

Kesinti

Çalışan emekliye 5 bin TL ne zaman yatacak? Çalışan emekliye 5 bin TL ne zaman yatacak?

OEDAŞ yetkilileri, vatandaşları kesintiler konusunda önceden haberdar etmeye çalışarak, planlama yapabilmeleri için gerekli önlemleri almalarını öneriyor. Bakım ve onarım işlemleri sebebiyle yapılacak olan kesintilerin, hizmet kalitesinin arttırılması ve daha güvenli bir elektrik dağıtım sistemine kavuşmak adına önemli olduğu vurgulanıyor.

Adliyelere binlerce personel alımı yapılacak! Kadro, tarih ve şartlar belli oldu Adliyelere binlerce personel alımı yapılacak! Kadro, tarih ve şartlar belli oldu

Kesintii

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN