Bir zamanlar evlilikleriyle örnek gösterilen ancak 2016 yılında yollarını ayırma kararı alan Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki kavga yeniden alevlendi. Jolie, son yaptığı açıklamada eski eşinden şiddet gördüğünü iddia etti.

ŞİDDET İDDİALARI VE MAHKEME BELGELERİ

2016 yılında boşanma kararı alarak 2019 yılında resmi şekilde ayrılan çiftin mahkeme belgeleri ortaya çıktı. Angelina Jolie, Brad Pitt'le ayrılığının bir sebebinin 2016 yılında uçak yolculuğu sırasında Pitt'in kendisine ve yanlarında bulunan çocuklarından birine şiddet uyguladığını iddia etmişti. Page Six tarafından elde edilen belgelere göre, Jolie, eski kocası Brad Pitt'in kendisine yönelik fiziksel tacizin, boşanma davası açmasına neden olan 2016 yılındaki uçak olayından "çok önce" başladığını iddia ediyor.

74 yaşında ama onsuz halı saha olmuyor… 74 yaşında ama onsuz halı saha olmuyor…

HUKUK MÜCADELESİ VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

Jolie'nin hukuk ekibi, Brad Pitt'in oldukça geniş kapsamlı bir gizlilik sözleşmesi imzalamadığı sürece güzel yıldızın Chateau Miraval Fransız şaraphanesindeki payını satmasına izin vermeyi reddettiğini kanıtlayacak görüşmeleri açıklamayı düşündüklerini söyledi.

2014 yılında evlenen ikilinin ortak çocukları Maddox (22), Pax (20), Zahara (19), Shiloh (17) ve ikiz kardeşler Vivienne ve Knox (15).

Kaynak: BÜLTEN