Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, çok kısa bir süre içerisinde açılarak vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak olan Kültür Merkezinde incelemelerde bulunarak konuyla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. İçerisinde kütüphane, grupların ayrı ayrı çalışabileceği etkinlik odaları, cep sinema salonları, konferans ve toplantı salonları ile çok amaçlı salonları bulunduran Kültür Merkezinin kısa bir süre sonra Sandıklı’ya hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Alışveriş kolaylaşacak! Alışveriş kolaylaşacak!

“EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl; “Bugün Kültür Merkezimizde gerçekleştirilen çalışmaları yakından incelemek ve bu önemli mekânın geleceğine yönelik planlarımızı değerlendirmek amacıyla ziyarette bulundum. Çok kısa bir süre sonra açılacak olan Kültür Merkezimiz, şehrimizin kültürel ve sanatsal hayatının önemli bir parçasıdır ve bu mekânın daha da geliştirilmesi ve toplumumuza daha fazla fayda sağlaması için el birliğiyle çalışıyoruz" dedi.

“ÖNERİLER BİZİM İÇİN KIYMETLİ”

Mustafa Çöl, “Kültür Merkezimiz, sadece sanatsal etkinliklerin düzenlendiği bir mekân değil, aynı zamanda eğitim faaliyetlerinin gerçekleştiği ve toplumun bir araya geldiği bir merkezdir. Bu nedenle, Kültür Merkezimiz açıldığı zaman canlanması ve daha fazla insanımıza hizmet sunması için çaba gösteriyoruz. Sizlerin de bu süreçte desteği ve önerileri bizim için çok kıymetli. Şehrimizi daha da güzel yarınlara taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. N\S

Editör: Nurbanu Soy