BİK AÇIKLADI! 174 internet sitesi için önemli karar BİK AÇIKLADI! 174 internet sitesi için önemli karar

Afyonspor evinde Demirspor maçından 3 puan alarak ligde kalmayı son üç maça bırakmak istemiyor. 
Kritik maç öncesi Belediye Başkanı Burcu Köksal, AFBEL Otelde Afyonsporlu oyuncular ile bir araya gelerek, yönetim, oyuncular teknik ekip ve kulüp çalışanları ile bayramlaştı. 
Yoğun programına rağmen kritik maç öncesi Afyonsporlu oyuncular ile toplantı yapan Başkan Köksal “Afyonsporumuzu bu sene ligde tutacağız, seneye de şampiyon yapacağız, sizlere inanıyor ve güveniyorum." dedi. 
Zorlu ve stresi yüksek maç öncesi takıma büyük moral olan ziyarette Başkanın, takıma galibiyet pirimi açıklaması oyuncuları mutlu ederken, kaptanlar başta olmak üzere tüm takım Köksal’a 3 puan sözü verdi. 
Takım ziyareti, maç pirimi ve yarın Zafer Stadyumunda oynanacak maça davet ettiği taraftarı da unutmadı. 
Belediye Başkanı Burcu Köksal tüm biletleri satın alarak taraftara hediye etti. Yarın Zafer Stadyumu'nda oynanacak Afyonspor-Ankara Demirspor maç biletleri Köksal’dan hediye. 
Belediye Başkanı Burcu Köksal Afyonspor-Ankara Demirspor maçı öncesi ortaya koyduğu irade tüm spor camiasında büyük yankı buldu. “Başkan Köksal, sözde değil fiilen takıma sahip çıkıyor" dedirtti. 
Kulüp başkanı Nadir Güzbey “Belediye Başkanımız Burcu Hanım, çok yoğun gündemine rağmen takımımız ile bayramlaşmaya geldiler. Madden ve manen takımımızın yanında olduğunu ortaya koydular. Bu samimiyet ve gayretleri için Teşekkür ediyorum. Afyonsporlu oyuncuların bu maçtan 3 puan alması için yönetim ve başkan Köksal her şeyi yaptı. Yarın taraftarlarımız stadımızı doldurmalı, oyuncularımızda 3 puanı Köksal başkana ve şehre hediye etmeliler." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Duygu Özger