Afyon Valisi’nden çiftçilere destek! Afyon Valisi’nden çiftçilere destek!

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, yılbaşını farklı kurumları ziyaret ederek karşıladı. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, yılbaşı nedeniyle sırası ile T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Dinar Devlet Hastanesi ve Dinar İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

nıhat sarı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya bu ziyaretlerde İlçe Kaymakamı Kemal Duru, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fuat Topal ve İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık eşlik etti. Heyet, ziyaretler sırasında ilgili kurumların personeli ile bir araya gelerek sohbet edip yeni yılda başarılar dileğinde bulundu.

nıhat sarı

Sonrasında heyet, ilçenin asayiş ve huzurunun korunmasında görevli olan Polis ve Jandarma ekiplerini uygulama noktalarında ziyaret ederek yeni yıl tebriklerini ilettiler ve görevlerinde başarılar dilediler.

nihat sarı

Belediye Başkanı Nihat Sarı, ayrıca rutin kontroller sırasında durdurulan araç sürücülerine ve yolculara emniyet kemeri ve alkolsüz sürüş konularında öneriler sunarak yeni yıllarını kutladı. Bu ziyaretlerle birlikte Belediye Başkanı toplumun farklı kesimleriyle birebir iletişimde bulunarak pozitif mesajlar verdi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN