CHP'deki seçimde, Özgür ÖZEL'in kongrede seçimi kazanacağını biliyordum. Kemal gitti, Özgür geldi. Peki zihniyet değişir mi?

Bence değişmez. Bugüne kadar kaç tane genel başkan değişti; ama rahmetli Bülent ECEVİT'in yeri hiç doldurulamadı.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu siyasette dürüst ve ilkeli bir insandı; ancak herkesle barışık olma uğruna iyi bir siyaset izleyemedi.Defalarca seçim kaybetmesine rağmen koltuğu başkasına bırakmak istemedi.

Kongrenin ilk turunu 18 oy farkla Özgür ÖZEL'in almasından sonra Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci tura çıkmadan bir teşekkür konuşmasıyla koltuğu Özgür Özel’e bırakmasını beklerdik ama o ikinci tura da giderek farkın büyümesine sebep oldu.

Yani hem CHP'lilerin hem de kamuoyunun gözünde itibarını zedeledi.Şimdi Özgür ÖZEL ne yapacak, nasıl bir A takımı kuracak diye herkes meraklı bir bekleyişe geçti.

Ben çok umutlu değilim.Bugüne kadar CHP kuruluş refleksine dönemedi.Yeniden ATATÜRK diyemedi.CHP'nin içi kararmış beyni sulanmış vaziyette, parti içerisinde o kadar Ermenice, Kürtçü unsurlar var ki bunları temizlemeden isteseler de milliyetçilik ilkesine sarılamazlar.

CHP'ye umut bağlamak insanın kendisini hayallerle avutmasıdır.Masallarla büyüyen bir nesilden hakikat isteyemezsiniz.Cadı kazanı olmuş CHP'de siyaset...

Tıpkı İYİ Parti'de olduğu gibi...