Acil misafiriniz geliyorsa tatlınız bizden! İrmikle 10 dakikada tatlınız hazır Acil misafiriniz geliyorsa tatlınız bizden! İrmikle 10 dakikada tatlınız hazır

Yaptığı incelemeler sırasında etkili bir hizmet yönetimi vurgusu yapan Başkan Zeybek, "İlk günkü aşk ve azimle, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Başkan, şehrin kalkınması ve vatandaşların refahı için gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizdi.

"Ekip ruhuyla, 'Durmak Yok Yola Devam' diyerek hedeflerimize doğru ilerliyoruz," ifadelerini kullanan Zeybek, yerel yönetim olarak sürekli dinamik ve aktif olduklarını ve yeni projelere imza atmayı sürdüreceklerini belirtti. STK temsilcileriyle yapılan bu incelemelerin, projelerin gidişatını değerlendirme ve birlikte ilerleme açısından önem taşıdığını ifade etti.

Belediye Başkanı'nın liderliğinde, vatandaşların yaşam kalitesini artıracak ve Afyonkarahisar'ın gelişimine katkı sağlayacak projelerin sürekli olarak masaya yatırıldığı belirtilirken, STK temsilcileri de bu inceleme ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Zeybek, ilerleyen dönemlerde de yerel kalkınma çabalarını sürdüreceklerini ve şehri daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarının aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Editör: Duygu Özger