Başkan Çiçek ve Heyeti, Müdür Sünnetci'yi Ziyaret Etti! Başkan Çiçek ve Heyeti, Müdür Sünnetci'yi Ziyaret Etti!

Bakan Göktaş, yazılı bir açıklama yaparak, çocuk politikalarının temelinin aile bütünlüğünün korunması ve çocukların aile ortamında sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi olduğunu ifade etti. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere çocukları adına Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi sunduklarını belirtti.

Bakan, aile bütünlüğünün korunmasını ve çocukların aileleriyle birlikte bir gelecek hazırlamasını önemsediklerini vurguladı. Ekonomik gerekçelerle çocukların ailelerinden ayrılmamasını sağlamak amacıyla bu tür ödemeleri gerçekleştirdiklerini bildirdi.

"Kimseyi geride bırakmayan toplum" vizyonuyla hareket ettiklerini belirten Göktaş, SED ödeme uygulamalarına dikkat çekti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, "Aileleri Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesiyle yalnız bırakmıyoruz. Bu ödeme ile ailelerin, çocukların temel gereksinimlerini ve eğitim giderlerini karşılıyoruz. Bu doğrultuda, SED hizmetinden yararlanan çocuklar için Kasım 2023 ödemesi olarak toplamda 582 milyon lira hesaplara yatırılmıştır" ifadelerini kullandı.

Editör: Duygu Özger