Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, mesajında şunları söyledi: "Ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını feda eden, vatan ve millet sevgisi uğruna mücadele eden kahraman gazilerimizi bu özel günde hürmetle anıyoruz. Onların fedakarlıkları, milletimizin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeye devam etmektedir. Gazilerimiz, ülkemizin her köşesinde tarihi bir miras olarak yaşamaktadır. Bu nedenle Gaziler Günü, onları anmak, saygı göstermek ve tüm milletimizin bu kahramanları unutmamasını sağlamak için büyük bir fırsattır.”

EMANETLERİNE SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi? İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi?

Karataş, “Onların bu fedakarlığına minnettarız. Bu vatan, şehitlerimizin ve gazilerimizin bize emanetidir. Bizler, vatanımızı, milletimizi ve bayrağımızı korumak için canlarını siper eden kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. Bu özel gün vesilesiyle tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, vefat eden tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." F/Ö

Editör: Fadime Özkaran